Mit adunk Önnek a Felhővel?

Egy teljesen új vállalkozást, mely mindig elérhető. Egy modern, egyszerűen kezelhető és új munkakörnyezetet, mely minden kollégát produktivitásra ösztönöz.

Nagyvállalati biztonságot a Microsoft garantálásával. Valamint a Hallenbeck IT Services teljes tapasztalatát és segítségét végig a bevezetés során és azután is!

Legyen produktív bárhol

Távmunka megoldások | E-mail és naptár | Felhőtárolás
Bárhol is legyen, az irodája követni fogja. Dolgozzon bárhonnan, érje el adatait úgy, mintha az irodából dolgozna. Ráadásul mindezt folyamatos kapcsolatban munkatársaival és ügyfeleivel.
Amiben segítünk

Csökkentse Cége költségeit

Segítünk kiszámolni költségmegtakarításait a Microsoft 365-el
A Felhő használatával nincsenek további rejtett költségek és nem kell drága hardverre beruháznia. Csökkentheti az infrastruktúra és az informatikai rendszer kezelési terheit, például ha az összes virtuális asztali infrastruktúrát (AVD) egy felügyelt Felhőbeli szolgáltatásba helyezi át.
Előnyök

A Cég adatai biztonságban

Védünk az adathalász kísérletek, ransomware ellen
Tudja biztonságban céges adatait, akár egy nagyvállalat. Segítünk a vírusvédelemben és az adatszivárgás megelőzésében éppúgy, mint a rendszeres biztonsági mentésekben, hogy Ön nyugodtan tervezhesse cége jövőjét.
Amiben segítünk

RÓLUNK

„Ma már az IT szakértők a vállalkozások egyik kulcs szereplői.”

Nagyobb rugalmasság Cégének

Használja ki a digitalizáció lehetőségeit Ön is!

Tárhely és fájlmegosztás

Csoportmunka

Üzleti levelezés

Az ismerős irodai alkalmazások a Felhőbe mennek
A Microsoft 365 szolgáltatással folyamatosan megkapja az Office legújabb verzióját! Ráadásul több eszközön is használhatja és a legfrissebb eszközökkel tarthatja a kapcsolatot irodájában vagy irodáján kívül a kollégákkal.
Teljes levelezését a Felhőbe költöztetjük

Felmérjük jelenlegi rendszerét, ezután átbeszéljük, mire kell számítaniuk az átállás során. Ezt követően kialakítjuk a személyre szabott Felhős környezetet, majd a teljes levelezést átalakítjuk.

Az Ön által megadott napon átállítjuk a levelezést, innentől a levelek már a Microsoft szerverre érkeznek. Egy gyakorlat orientált oktatás után pedig el is indulhat a csoportmunka. A küldetés sikerrel járt!

Ez mind jól hangzik, de mégis mennyibe kerül?

Töltse ki kérdőívünket és mi DÍJMENTESEN felmérjük, hogy milyen költségekkel járna a rendszere Felhőbe költöztetése!

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu