Vezető 100 fős HR cég teljes digitális átalakítása

#esettanulmány

Technológiák

Microsoft 365
Microsoft Teams

Iparág

Szolgáltatás

Ország

Magyarország

A kihívás

Cégünk feladata az volt, hogy a korábbi, elavult IT technológiákat, így egy nagyon régi Linux szervert, gyakran szakadozó VPN és fájl elérést, sokszor elvesző POP3 levelezés hibáit megszűntessük, a csoportmunkát fájdalommentesen bevezessük és megvalósítsuk.

Ezeket tisztán a Microsoft 365 technológiáival, megoldásaival ÉS az „Adopt And Change” módszer segítségével valósítottuk meg 100 kolléga esetén is.

Felhasznált Microsoft megoldások

A különböző helyeken dolgozó belsős munkavállalókat és külsős tanácsadókat oktatásokkal készítettük fel, majd a Microsoft 365 alkalmazásaival és a Microsoft Teams segítségével „kötöttük össze” mintha egy helyen dolgoznának, kikerülve a VPN és fájlelérés viszontagságait, mégis az adatokat biztonságban tartva.

Végeredmény

Gyors kiépítés és bevezetési idő. A kollégák minden feladatukat el tudják látni a bevezetett Univerzumban.

Azt is elmondták, hogy a COVID-ot nem biztos, hogy üzletileg túlélték volna a régi eszközök használatával.

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az üzemeltetéssel kapcsolatban

#üzemeltetés

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.