Régi földi infrastruktúra kiváltása Felhővel, gyors költözés miatt

#esettanulmány

Technológiák

Microsoft Azure
Microsoft 365
Microsoft Teams

Iparág

Szolgáltatás
Kereskedelem

Ország

Magyarország

A kihívás

Partnerünk költségesnek tartotta már a fizikai szerverek üzemeltetését és működtetését, valamint új telephelyükre már nem is nagyon tudták volna -hely hiány miatt- átköltöztetni ezeket.

Több szerver funkcióját kellett áthelyeznünk a Felhőbe pár héten belül.

Felhasznált Microsoft megoldások

A fájlszerver kiváltására Sharepoint Online szoftvert vezettünk be. A kollégák a napi együttműködést a Teams segítségével oldják meg. A fizikai gépeket pedig Azure-ba virtualizáltuk be.

Végeredmény

A költözés egyszerűen, hatékonyan, Partnerünk munkaritmusával összhangban ment. Az új helyre pedig már csak a hálózati eszközöket kellett átvinni. Megszűnt a teljes földi működés, teljesen áttértek a Felhő alapú munkavégzésre.

Innentől már abszolút nem kötődnek az irodai infrastruktúrához, így a kollégák bárhol bármikor képesek dolgozni.

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az üzemeltetéssel kapcsolatban

#üzemeltetés

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.