Microsoft Teams bevezetése egy 1200 fős kereskedelmi cégnél

#esettanulmány

Technológiák

Microsoft 365
Microsoft Teams

Iparág

Szolgáltatás
Kereskedelem

Ország

Magyarország

A kihívás

A főleg elektronikai termékeket értékesítő kereskedelmi vállalatnál közel 1200 ember dolgozik szerte az országban.
A Pandémia itt is bebizonyította, hogy a kollégákat össze kell fogni és szinkronban kell tartani, ellátni információval még a távolság és a karanténok ellenére is.

A mi feladatunk az volt, hogy megszervezzük és bevonjuk a kollégákat ebbe az általakulásba. Átlássák az új technológiákat és megértsék a változás fontosságát valamint azt, hogy mit jelent ez a vállalat egésze számára. Rengeteg előadást tartottunk és személyes konzultációkat.

Felhasznált Microsoft megoldások

A fenti kihívások megvalósítására a Cég a Microsoft Teams megoldását választotta valamint az ehhez kapcsolódó Microsoft alkalmazások univerzumát, mellyel bárki bárhol is van, hozzá tud szólni, egyeztetni, szinkronban maradni, dolgozni és információkat adni és venni, teljes mértkében digitálisan ellátni munkaköri feladatait.

Végeredmény

Hatékony oktatási rend, teljes megértettség.
A kevesebb számú e-mailek használata miatt itt is nagyban csökkent a biztonsági fenyegettettség is.
Az adatok pedig szintén nem a lokális gépeken tárolódnak.

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az üzemeltetéssel kapcsolatban

#üzemeltetés

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.