Még egy antik lámpa üzlet is átalakulhat Digitálissá

#esettanulmány

Technológiák

Microsoft 365
Microsoft Teams

Iparág

Szolgáltatás
Kereskedelem
Gyártás

Ország

Magyarország

A kihívás

Erre a Partnerünkre és Átalakulásukra különösen büszkék vagyunk! A Vezetőség maximálisan átlátta ugyanis, hogy lépnie kell a Digitalizáció felé. Régi eszköz parkkal, NAS-sal, megoldásokkal és levelezéssel rendelkeztek. A kollégák fásultak voltak a lassú működés miatt. A gyárüzem pedig túl messze volt ahhoz fizikailag, hogy percnyi szinkronban legyenek.

A Cég alapvetően csodálatos csillárok és lámpatestek tervezésével és gyártásával foglalkozik.

 

A mi feladatunk az volt, hogy felmérjük és megtervezzük az átalakulást, majd amikor a Vezetőség is felkészült, végrehajtsuk az átalakulást. A folyamat abszolút fájdalommentesen zajlott. A végeredménnyel pedig mindenki elégedett volt. Onnantól nem számított már a távolság. A Vezetőség azonnal látta a gyártási és 3D-s terveket, gyorsabban tudott dönteni, az Üzem pedig hamarabb tudott termelni. Az e-mailek biztonságba kerültek. A kollégák még hatékonyabban tudnak dolgozni, nem kell például naponta 30 partnerüknek szétküldeni az adatbekérő Excel lapot, nem kell aggódni amiatt, hogy a NAS esetleg tönkremegy egy napon, és még sorolhatnánk az előnyöket.

Felhasznált Microsoft megoldások

A fenti kihívások megvalósítására a Cég a Microsoft Exchange Online, a SharePoint és Teams megoldásait választotta, valamint az ehhez kapcsolódó további Microsoft alkalmazásokat, mellyel bárki bárhol is van, hozzá tud szólni, egyeztetni, szinkronban maradni, dolgozni és információkat adni és venni, teljes mértkében digitálisan ellátni munkaköri feladatait.

Végeredmény

Hatékony és egyre hatékonyabb felhasználás és működés, teljes megértettség. A kevesebb számú e-mailek használata miatt itt is nagyban csökkent a biztonsági fenyegetettség is.

Az adatok pedig szintén nem a lokális gépeken tárolódnak.

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az üzemeltetéssel kapcsolatban

#üzemeltetés

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.