Irodaházak összekapcsolása határokon át

#esettanulmány

Technológiák

Microsoft Azure
Microsoft Azure Virtual Desktop
Microsoft 365

Iparág

Szolgáltatás

Ország

Magyarország
Csehország
Lengyelország
Románia

A kihívás

Olyan platformot kellett találnunk ami gyorsan kiépíthető, költséghatékony, állandóan rendelkezésre áll. A bevezetendő új technológiák pedig gyors betanulást jelentenek az IT személyzet számára is.

Felhasznált Microsoft megoldások

Cégünk feladata az volt, hogy a különböző lokációkat a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban összekössük.

A kiépítéshez teljesen logikusnak tűnt a Microsoft Azure szolgáltatás kialakítása, hiszen a többi ország nem vehette figyelembe, hogy mondjuk a budapesti szerverszobában épp nincs internet elérés vagy áram. Így viszont a varsói 407-es szobát is össze tudtuk kötni a budapesti 803-assal.

Végeredmény

Villám gyors kiépítés és egypontos adminisztráció. Alacsonyabb költségek és hatékonyabb üzemeltetés
(2 fő rendszergazda).

A különböző telephelyek a Microsoft Teams segítségével állandóan szinkronban vannak, mintha egy helyen dolgoznának.

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az üzemeltetéssel kapcsolatban

#üzemeltetés

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.