500 fős Államigazgatási Holding

#esettanulmány

Technológiák

Microsoft Azure Virtual Desktop
Microsoft 365
Microsoft Teams

Iparág

Állami

Ország

Magyarország

A kihívás

Az Állami szférában dolgozó Holdingnak olyan technológiai megoldásra volt szüksége, amely a lehető leggyorsabban és legbiztonságosan köti össze az ország 12 különböző pontján dolgozó 500 munkavállalóját.

Ráadásul ezt költséges és időigényes tűzfalak, VPN kapcsolatok nélkül, 2 héten belül kellett megoldanunk. E mellett még ügyelnünk kellett a Holding tevékenységének kritikus jellegére, valamint arra, hogy az adatok folyamatosan biztonságban legyenek.

Felhasznált Microsoft megoldások

A Holding, fenti kritériumok miatt a Microsoft 365 E3 programját választotta, amelyben minden benne van amit igényeltek, ráadásul végig megfeleltek a szükséges szabályozásoknak.

Emellett a Microsoft Teams, a Windows Virtual Desktop és Surface eszközökbe is befektettek, hogy az alkalmazottak számára biztonságos, folyamatos, zökkenőmentes hozzáférést biztosítsanak az információkhoz és a szintén Felhőből érkező SAP rendszerhez.

Végeredmény

Villám gyors kiépítés és hatékony adminisztráció. Alacsonyabb költségek és hatékonyabb üzemeltetés
(3 fő rendszergazda lát el 500 klienst!).

A kevesebb számú e-mailek használata miatt csökkent a biztonsági fenyegettettség is.
Az adatok pedig nem a lokális gépeken tárolódnak.

Kérjen árajánlatot!

#ajánlatkérés

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az üzemeltetéssel kapcsolatban

#üzemeltetés

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.