"A Tudatos Digitális Vezető"

Képzés

Örömmel adjuk át a Hallenbeck több évtizedes digitális tapasztalatát

"Egyre többet hallani manapság a digitalizálásról és a Digitális Cégvezetésről. Nem könnyű feladat ebben a témában képbe kerülnie a mai Vezetőknek, főleg úgy nem, ha nem ez a szakterületük. Ugyanakkor, ha erre nem figyelnek, súlyos kockázatnak teszik ki Cégüket nem beszélve arról, hogy lemaradnak az új idők új lehetőségeiről."
Erre kínál megoldást, testre szabott képzésünk.

Miért érdemes részt venni a képzésen?

Azonnali gyakorlatra váltható
tudást adunk

Mindenféle sallang nélkül nézzük át a Microsoft 365 lehetőségeit

A kihívásokat azonnal alkalmazásokkal és megoldásokkal rendeljük össze

Testre szabjuk a lehetőségeket, és konkrét üzembe helyezési tervet adunk

Arra összpontosítunk, hogy Önök is minél hamarabb elkezdhessék a digitalizálást.

Költséghatékony és munka mellett is elvégezhető

Digitális Vezető Képzés

A digitális vezetőknek speciális készségekre és ismeretekre van szükségük a mai világban. Ide tartozik a virtuális csapatok kezelése, a rugalmas munkakörnyezetek létrehozása, az innováció ösztönzése és a változásmenedzsment képessége.

A digitális vezetőképzés alapvető része a digitális világ és digitális stratégia megértése és kidolgozása. Ez magában foglalja a vállalat digitális céljainak és folyamatainak meghatározását, a technológiák és eszközök kiaknázását, valamint a digitális jelenlét és versenyképesség javítására irányuló stratégiák kidolgozását. Egyáltalán a digitális működés alapjait, új szabályait és inercia rendszerét.

Az adatok és analitikák kiemelkedő szerepet játszanak a digitális üzleti környezetben. A digitális vezetőknek meg kell érteniük, hogyan gyűjtsék, értékeljék és használják fel az adatokat a hatékony döntéshozatalhoz. Főleg, ha egy hosszabb ellátási láncról kell gondoskodniuk. Az adatelemzési eszközök, a big data, a prediktív elemzés és a mesterséges intelligencia alapjainak ismerete ma már szintén elengedhetetlen.

A modern vezetőknek tisztában kell lenniük a digitális marketing legújabb trendjeivel és eszközeivel is. Ehhez tartozik az online reklám, a közösségi média, a mesterséges intelligencia, a tartalommarketing és az automatizált marketingrendszerek használata. Emellett a digitális vezetőknek meg kell érteniük az ügyfélélmény tervezését és kezelését a digitális csatornákon keresztül.

A digitális vezetőképzésnek a digitális innovációra és diszrupcióra kell összpontosítania. A gyors alkalmazkodási és regenerálódási képességre. Képesnek kell lenniük az új technológiák, üzleti modellek és piaci trendek felismerésére, és alkalmazniuk kell tudni ezeket a vállalati környezetben a versenyelőny megszerzése érdekében.

Tisztában kell lenniük a digitális biztonsággal és az adatvédelemmel kapcsolatos legfontosabb kérdésekkel is, hogy egyáltalán képesek legyenek átlátni a veszélyeket, módszereket, valamint tudjanak mit kérni az informatikusoktól. A kiber-biztonság, az adatvédelmi szabályozások és a kiber-bűnözés elleni védelem kiemelt figyelmet igényel a digitális vezetőktől is, hiszen Tőlük erednek a szabályozások és a megrendelendő eszközök. Ha nem tudnak kérni, nem tudnak védekezni!

A Képzés célja

Célunk, hogy a Vezetők profivá váljanak és otthonosan mozogjanak a digitális világban.

Hiszen ma már a termelékenység, a Home Office és a csapatmunka, valamint a kiber biztonság alapvető fontosságú az emberek, a csapatok és a szervezet rugalmasságának kiépítéséhez, illetve nem utolsó sorban a munkahelyi well-being eléréséhez. 

A trainingen Vezetőként megtanulhatja, miként teheti lehetővé kollégái számára, hogy rugalmasak legyenek ugyanakkor az adatok mégis mind végig biztonságban maradjanak.

Bemutatjuk, hogyan aknázhatják ki legjobban a Microsoft technológiákat

Bemutatjuk, hogyan aknázhatják ki legjobban a Microsoft technológiákat

Képzésünk garantáltan segít a megértésben és abban, hogy az Önök Cége is képes legyen átlátni és kihasználni a Digitalizáció adta lehetőségeket!

Hogyan dolgozunk?

1

Először is ismerjük meg egymást.

2

Időzítsünk be egy rendszeres, rövid konzultációs időpontot.

3

Ezután lépésről lépésre közösen nézzük át Cégük jelenlegi működését és ehhez mérten beszéljük át a digitalizálás lehetőségeit.

Az előadókról

Bátorfi Zsolt

batorfi.zsolt@hlb.hu

Bátorfi Zsolt

A személyre szabott előadásokat nem más tartja, mint Bátorfi Zsolt kollégánk, aki több mint 16 évet töltött a Microsoft Magyarországnál mérnökként és technológiai tanácsadóként, többek közt a SharePoint magyarországi atyjaként.

Bátorfi Zsolt több mint 20 éves szoftvermérnöki és technológiai tanácsadási gyakorlattal a háta mögött készen áll arra, hogy az Önök vállalatánál is tovább lendítse a Felhőszolgáltatások optimalizálását. Szakértelme a Microsoft teljes ökoszisztémájára és azon túl is kiterjed – otthonosan mozog az Azure, a Power Platform, a Microsoft 365 és más egyedi nagyvállalati IT-megoldások területén is.

20+ év szakmai tapasztalat

Felhő specialista

Innovatív szemlélet

Változás Management

20+ év szakmai tapasztalat

Felhő specialista

Innovatív szemlélet

Változás Management

Fábián Zsolt

fabian.zsolt@hlb.hu

+36 20 938 1471

Fábián Zsolt

Fábián Zsolt 2017 óta közel 100 hazai Cégnek és több ezer felhasználónak segített már megérteni a digitális és felhő technológiák miben létét valamint sikeresen bevezetni és kihasználni azt Számukra.

A Digitális Vezető képzés különösen szívügye. Hiszi, hogy a változás a Vezetőkkel kezdődik, a mai világban pedig minél gyorsabban képbe kell hozni Őket és ellátni Őket munícióval.

20+ év szakmai tapasztalat

Felhő specialista

Tulajdonosi szemlélet

Változás Management

20+ év szakmai tapasztalat

Felhő specialista

Tulajdonosi szemlélet

Változás Management

Fábián Zsolt

fabian.zsolt@hlb.hu

+36 20 938 1471

Első lépésként foglaljon időpontot egy
ingyenes 45 perces beszélgetésre!

Vegyenek részt kollégáival képzéseinken, ahol felruházzuk Önöket a digitalizáció és a modern munkafolyamatok megismerésének erejével.
Kattintson az alábbi gombra az időpont lefoglalásához!