Üdvözöljük
az Azure világában!

Manapság egyre többször hallani a Felhőben rejlő lehetőségekről, ezen belül is a Microsoft Azure által kínált szolgáltatásokról.  

Ennek kapcsán hirdetjük meg Egyetemek és Felsőoktatási Intézmények számára tartandó, AZ900 tematikán alapuló képzésünket. Az előadás időpontja 2022. december 14 és 15-én lesz, 10:00 és 16:00 között, online formában.

Az előadó Réczi Gábor, aki évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik mind Microsoft platformokkal kapcsolatban, mind pedig az oktatás területén.

Mi az Azure?

Az Azure Cloud platform több mint 200 terméket és felhőalapú szolgáltatást foglal magába, amelynek célja, hogy segítsenek az új megoldások létrehozásában, melyekkel megfelelhet a mai kihívásoknak, és felkészülhet a jövőre.

Alkalmazásokat fejleszthet, helyezhet üzembe és kezelhet akár a Felhőben, akár a helyszínen vagy a peremhálózaton, és ehhez szabadon megválaszthatja saját eszközeit és keretrendszerét.

A megbízható Felhő

Mindenre kiterjedő, szakértői csapat által támogatott biztonságot és olyan proaktív megfelelőséget élvezhet, melyben nagyvállalatok, államigazgatási szervek és induló vállalkozások egész sora bízik meg.

Zökkenőmentes hibrid üzemeltetés

A helyszínen, több Felhőben vagy a peremhálózaton – ahol Önnek szüksége van rá. A hibrid Felhőre tervezett szolgáltatásokkal integrálhatja és felügyelheti a környezeteit.

Fejlesztés saját igények szerint

A nyílt forráskód iránti elkötelezettségünk és az összes nyelv és keretrendszer támogatása garantálja, hogy Ön tetszése szerint fejleszthessen, és igényei szerint végezhessen üzembehelyezést bárhol.

Készüljön fel a jövőre

A Microsoft folyamatos innovációi ma a fejlesztésben segítik Önt, holnap pedig a termékei és szolgáltatásai jövőjének kialakításában.

Legnépszerűbb Azure megoldások

A Microsoft Azure egy sokrétű Felhőplatform, szolgáltatások és termékek széles skálájával. Az alábbiak a leggyakoribb Azure megoldások, amelyeket a kisebb és nagyobb vállalkozások is előszeretettel használnak, ugyanis könnyen, valamint gyorsan tudnak értéket adni egy vállalkozás működéséhez.

Az előadásban partnerünk a

Az előadóról

Az előadó 2006-tól foglalkozik Microsoft és egyéb rendszerek üzemeltetésével, integrálásával, biztonságos használatának tervezésével és bevezetésével, oktatásával. 8 évig a Microsoft MVP regionális címének birtokosa, a program segítségével sok tapasztalatot gyűjtött a hazai és nemzetközi rendszerek fejlődése során. Mivel kezdettől fogva kiemelt szakértője volt a Microsoft Felhőjének is – ami az SMB-k számára az elérhető nagyvállalati megoldásokat is jelenti – továbbra is az integráció (pl. hibrid Felhő) és adatvédelmi megoldások szakértője és hirdetője.
Jelszava: Ne használjunk kalapács helyett fúrógépet.

Információk az előadásról

Kinek ajánljuk

Kinek ajánljuk

Egyetemek és Felsőoktatási Intézmények számára

Téma

Téma

Microsoft Azure AZ900 tematikán alapuló előadás

Időpont

Időpont

2022. december 14-15.10:00 és 16:00 között

Gyakori kérdések az Azure-ral kapcsolatban

Igen, a biztonság és az adatvédelem az Azure-platform szerves részét képezi. A Microsoft elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

További információ >

Az informatikai partnerek az Azure használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az Azure-ral kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg IT-partnerét, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az Azure előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően. Vagy keressen a saját igényeinek megfelelő Azure-partnert. Az igazolt Azure-szakértelemmel rendelkező partnerek széles skálájából választhat.

További információ >

A Fortune 500-as vállalatok 95%-a használja az Azure-t megbízható felhőalapú szolgáltatásokhoz. Különböző méretű és pozíciójú vállalatok használják az Azure-t a digitális átalakításhoz.

Olvassa el ügyfélbeszámolóinkat >

Nem. Az Azure támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az Azure-ral Ön hozza meg a döntéseket.

További információ >

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az Azure minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál, amilyen például az Azure Hybrid Benefit, és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

További információ >

Igen. Hozzon létre egy ingyenes Azure-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a felhőben. Hozzáférést kap ingyenes Azure-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az Azure ingyenes kipróbálása >

Az Azure minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az Azure-megoldások által végzett innovációval.

További információ >

Az Azure az egyetlen konzisztens hibrid felhő, amely páratlan fejlesztői hatékonyságot biztosít, átfogó, többrétegű biztonságot nyújt, beleértve a felhőszolgáltatóknál elérhető legnagyobb megfelelőségi lefedettséget is, és az Azure-ért kevesebbet is kell fizetnie, mivel az AWS ötször drágább, mint az Azure a Windows Server és az SQL Server esetében.

Összehasonlítás: Azure és AWS >

Hogyan regisztrálhat az előadásra?

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

1

2

3

Kattintson alul a “Regisztrálok az előadásra” gombra.

A következő ablakban válassza ki az időpontot, töltse ki az üres mezőket, majd kattintson a “Foglalás” gombra.

A foglalás sikeres volt. Küldünk egy e-mailt, amiben benne lesz a webinár csatlakozási linkje. A rendszerünk a webinár előtt többször is emlékeztető e-mailt küld, hogy semmiképpen ne maradjon le az előadásról.

Ne felejtsen el mindkét napra külön regisztrálni, mert az előadások egymásra épülnek!