Megoldásaink

Több mint rendszergazdaság. DIGITÁLIS CÉGÁTALAKÍTÁS!

Licencelési megoldások

Szakértőink segítenek kiválasztani a vállalkozása egyedi igénye szerint a legpraktikusabb licenc előfizetési megoldásokat. Legyen szó Microsoft 365, vírusírtó, vagy bármilyen licenszről.

Microsoft Gold Partnerek vagyunk, ezáltal a lehető legkedvezőbb megoldást tudjuk biztosítani a vállalkozása számára.

Licenc portfóliónkba beletartoznak az általános irodai alkalmazások (Microsoft 365), illetve foglalkozunk különböző biztonsági licenszekkel is (vírusírtók, adatmentés-helyreállítás, fájl- és dokumentumvédelem, stb.).

Leggyakoribb licencelési megoldásaink:

 • Microsoft 365 licencek
 • Veeam licencek
 • Vade licencek
 • F-Secure, ESET vírusírtó licencek

Ha nem találta meg a vállalkozásának megfelelő licenceket, abban az esetben is érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, találunk megoldást a problémájára.

Rendszerüzemeltetés

Hogyan néz ki a rendszerüzemeltetés a Hallenbeck-nél?

A beérkező igényeket közel 100%-ban távolról is megtudjuk oldani, ami a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a munkavégzésnek. Természetesen telefonon keresztül is mindig elérhetőek vagyunk, ennek köszönhetően akár már az első hívásnál is megtudjuk oldani az adott problémát.

Nálunk ezenkívül a rendszerüzemeltetés mellett kap még egy nagyon értékes dolgot, méghozzá a proaktív szemléletünket.

Partnereink azért szeretnek velünk dolgozni, mert nemcsak gyorsan tudunk segítséget nyújtani, hanem folyamatosan javaslatokat adunk és segítjük őket az informatika nehéz, bonyolult világában, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki abból.

Továbbá kötelességünknek érezzük, hogy partnereinket mindig figyelmeztessünk a lehetséges veszélyekről, illetve az éppen aktuális lehetőségekről, fejlesztésekről is, hogy ezzel is hatékonyabbá váljon a működésük vállalati IT infrastruktúra szinten.

Milyen rendszerek üzemeltetését vállaljuk?

Több, mint 20 év szakértelemmel és tapasztalattal a hátunk mögött már bátran kijelenthetjük, hogy az informatikai rendszerek és megoldások nagy részének szakértőivé váltunk az évek során.

Ezek alatt értjük például a Windows szervereket, a különböző Microsoft megoldásokat, a levelező és csoportmunka szoftvereket, VmWare klasztereket, Linux szervereket, valamint az általános irodai alkalmazásokat is.

Rendszertervezés

Hogyan néz ki a rendszertervezés a Hallenbeck-nél?

Teljes körű megoldást nyújtunk, melybe beletartozik a tervezés, kialakítás és az üzemeltetés feladata is. Olyan informatikai rendszereket tervezünk, melyek maximálisan alkalmazkodnak ügyfeleink igényeihez és üzletfolyamataihoz.

A különböző IT rendszerek tervezése során kiemelt figyelmet fordítunk az információbiztonságra, valamint az üzletmenet folytonosságára is.

Szolgáltatásaink:

 • Hálózati topológia tervezése
 • Windows Active Directory alapú hálózati infrastruktúra kialakítása
 • Levelező és csoportmunka támogató rendszerek tervezése és kialakítása
 • Hardveres és szoftveres hálózati biztonsági megoldások kiépítése
 • Szerverpark konszolidáció
 • Eszközmenedzsment- és leltártámogatás

Milyen lépéseken megyünk végig a munka során?

 1. Egy konzultáció keretein belül felmérjük az igényeket és közösen meghatározzuk a célokat.
 2. Felmérjük az informatikai erőforrások mennyiségét és állapotát.
 3. Szakértőink elkészítik a fejlesztési javaslatokat.
 4. Kidolgozzuk a végleges kialakítási tervet.

Microsoft Felhő infrastruktúra

Miért jó a Felhő és az Azure?

A Microsoft Azure megoldásának köszönhetően ma már komplett, teljes rendszereket is a Felhőbe tudunk költöztetni.

A Felhős rendszerek költséghatékonyabbnak bizonyulnak, hiszen nem kell hatalmas összegeket költenie új és drága hardverekre (számítógépek, szerverek), amik pár év után már sajnos elavultnak is számítanak.

A Felhős megoldásokkal megkönnyítheti a mindennapjait, ugyanis a Felhőben futtatott rendszerek bárhonnan és bármikor elérhetőek, ráadásul biztonságosabbak is, mint a földi társaik, így bármilyen vállalkozás számára jó lehetőséget teremt a földi rendszerek drága fejlesztéseivel szemben.

A Microsoft Azure rendszerek hihetetlenül rugalmasan és gyorsan bővíthetőek, mivel igény szerint mindig annyi erőforrást vehet igénybe, amennyire szüksége van.

A Felhő előnyei:

 • Alacsonyabb beruházási költségek
 • Bármikor, bárhonnan elérhető Felhő alapú rendszer
 • Rugalmas fejlesztési/bővítési lehetőségek
 • Biztonságosabb, gyorsabb munkamenet
 • Alacsonyabb fenntartási költség, alacsonyabb villanyszámla

IT Coaching

Miért válassza ezt a szolgáltatásunkat?

A mai világban nem egyszerű Vezetőként tájékozódni az informatika gyorsan változó világában. Ugyanakkor felelős döntéshozóként ismernünk kell mégis a rendszerekben rejlő lehetőségeket és a legmodernebb technológiákat, hiszen  egyrészt így lehet még hatékonyabb a csapat, másrészt így bírkózhatunk meg az új világ kihívásaival.

Ilyen helyzetekre kínál megoldást IT Coaching támogatásunk, mely speciális módszerekkel helyezi képbe a vezetőket, emberi nyelven magyarázva el az egyes veszélyeket, megoldásokat, trükköket. Természetesen tisztában vagyunk azzal is, hogy mindenki Task cunamiban él, ehhez alkalmazkodva néha elég heti pár órát is rászánni akár önmagunk és Osztályaink profibbá tételére. Tegyen Ön is egy próbát!

Mikor válassza ezt a szolgáltatásunkat?

Egy folyamatosan fejlődő vállalat többször is szembesülhet azzal a problémával, hogy az informatikai rendszerük nincs összhangban a cég folyamataival és a kitűzött célokkal.

Egy olyan cég számára, ami folyamatosan növekszik és változik, egyszerűen elengedhetetlen az új (modernebb) rendszerek bevezetése, majd annak megismerése és kihasználása. Azonban egy ilyen rendszer kiépítéséhez, valamint fejlesztéséhez feltétlenül szükséges a megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal rendelkezni, ami nem biztos, hogy rendelkezésre áll a cégen belül.

Gondoljon bele, hogy mekkora versenyelőny lehet egy jól kiépített, üzleti célokat is támogató IT infrastruktúrával és folyamatokkal rendelkezni a piacon!

Hogyan néz ki ez a Hallenbeck-nél?

 1. Egy konzultáció keretein belül felmérjük az igényeket és közösen meghatározzuk a célokat.
 2. Felmérjük az egyes osztályok felkészültségét.
 3. Szakértőink elkészítik a fejlesztési/oktatási javaslatokat.
 4. Személyes konzultációkkal segítjük a modernizálódást és a folyamatok kialakítását, együtt élve a Cég munkatársaival és testreszabva a megoldásokat.

Oktatás

Testreszabott oktatásokat tartunk, hogy mindenki megismerje a legmodernebb technológiákat.

Kinek ajánljuk az oktatásainkat?

Felhasználóknak és Vezetőknek egyaránt, hogy minden esetben lássák a technológia adta lehetőségeket és a modernebb működést.

Milyen oktatásokat tartunk?

 • Microsoft Teams oktatás
 • Microsoft Sharepoint oktatás
 • Microsoft Power Platform oktatás
 • Microsoft 365 alkalmazások oktatása
 • Microsoft Azure oktatás

Egyéb informatikai megoldások

Amennyiben megoldásaink között nem találta meg az igényeinek megfelelőt, vegye fel velünk a kapcsolatot, biztosan tudunk megoldást találni a problémájára.

Kérjen árajánlatot!

  Miben segíthetünk?

  Adja meg telefonszámát és mi felhívjuk Önt a megjelölt témával kapcsolatban!

  Licencelési megoldásokRendszerüzemeltetésRendszertervezésMicrosoft Felhő infrastruktúra (Azure)IT CoachingOktatásEgyéb informatikai megoldások