Migráljon magabiztosan! egyszerűen! biztonságosan!

Migráljon

magabiztosan! egyszerűen! biztonságosan!

Páratlan migrálási tapasztalatunkkal és megoldásainkkal gyorsabban és megbízhatóbban érheti el céljait a Felhőben.

Üdvözöljük
az Amazon Web Services világában!

Ne csak áttérjen a Felhőre, migráljon az AWS-sel! Páratlan tapasztalatunk és bizonyított megoldásaink segítségével minden lépéssel sikeresebb lehet!

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Az AWS a munkaterhelések áthelyezésétől kezdve a teljes adatközpontok migrálásáig minden szükséges vállalati, műveleti és műszaki támogatást biztosít a sikeres átköltözéshez. A migrálási és korszerűsítési szolgáltatások legalaposabb készletével – amelyek iparág szerint személyre szabhatók – hamar érzékelni fogja az AWS üzleti értékét.

Miért migráljon AWS Cloudra?

#awscloud

Az AWS-re migrált vállalatok átlagban
az alábbiakat tapasztalják:

20%-os

megtakarítás az infrastruktúra-kiadások terén.

66%-kal

nőtt a rendszergazdák hatékonysága.

43%-kal

rövidebb az új funkciók piacrakerülési ideje.

29%-kal

jobban koncentrálnak a munkavállalók az innovációra.

45%-kal

kevesebb biztonsági incidens.

Kérjen gyors visszahívást!

Kattintson a gombra, majd töltse ki az űrlapot és rövidesen visszahívjuk Önt.

Migrálja alkalmazásai munkaterhelését!

#migrálás

Microsoft

Az AWS 2006 óta segít a vállalatok Microsoft munkaterhelésének Felhőbe migrálásában. Régebb óta, mint bármelyik másik felhőszolgáltató. Sikerült elnyernünk több millió aktív ügyfél bizalmát, akik mára jobb teljesítményt, megbízhatóságot, nagyobb biztonságot, olcsóbb TCO-t és rugalmas licencelési lehetőségeket tapasztalnak a Windows Server, az SQL Server és a .NET munkaterhelésük terén.
Visszahívást kérek!

SAP

Több mint 5000 SAP ügyfél és több száz partner számára az AWS az innováció platformja. Akár ECC-t szeretne elmozgatni a költségcsökkentés érdekében, SAP S/4HANA-ra szeretne migrálni vagy az AWS szolgáltatásaival újítani, páratlan tapasztalatunkkal, infrastruktúránkkal és platformunkkal még többet hozhat ki SAP beruházásaiból.
Visszahívást kérek!

VMware

Az AWS-en futtatott VMware Cloud™ az egyetlen közösen tervezett megoldás, amellyel egyszerűen migrálható és kiterjeszthető a VMware munkaterhelés az AWS Cloudba. Érje el gyorsabban üzleti átalakulási céljait az ismerős VMware eszközök és készletek felhasználásával, helyszíni és Felhő alapú környezetekben!
Visszahívást kérek!

Adatbázisok

Az AWS számtalan célzottan kiépített adatbázissal és analitikai szolgáltatással segít eleget tenni egyéni igényeinek. A Database Freedom egyedi program, amely műszaki és migrálási segítséggel, valamint pénzügyi támogatással segít az AWS adatbázisokba és analitikai szolgáltatásokba migrálás során.
Visszahívást kérek!

Mainframe

Migrálja és korszerűsítse mainframe infrastruktúráját és alkalmazásait az AWS-sel! Használja ki bizonyított módszertanaink, automatizált eszközeink és minősített partnereink előnyeit, hogy rehostolja, újrabontsa vagy replatformolja a mainframe infrastruktúrát és alkalmazásokat az innováció, az agilitás és a költségcsökkentés érdekében! Helyezze át magabiztosan a kritikus fontosságú mainframe ökoszisztémát biztonságos és skálázható Felhő környezetbe.
Visszahívást kérek!

.NET

Az AWS lehetővé teszi, hogy a fejlesztők az AWS Cloudba migrálják és korszerűsítsék a .NET alkalmazásokat. Hozzon létre nagy teljesítményű .NET alkalmazásokat iparágvezető szolgáltatásainkkal a konténerek, a szervert nem igénylő alkalmazások, az adatbázisok, a gépi tanulás és még sok más területén. Az AWS olyan eszközökkel laposítja el a .NET fejlesztők tanulási görbéjét, amelyek hatékonyabbá teszik a .NET használatát az AWS-en.
Visszahívást kérek!

Tegye értékessé a migrálást!

#migrálás

#üzletiérték

Hozzon létre még
több üzleti értéket!

AWS-sel migrálni bizonyítottan jelentős üzleti értéket szabadít fel. A The Hackett Group legújabb tanulmánya szerint a megtakarítások, a hatékonyság, a rugalmasság és az agilitás jelentősen javult az AWS-re való áttérést követően.

#migrálás

Segítse elő migrálással
a korszerűsítést!

Sok vállalat szeretné korszerűsíteni technológiai infrastruktúráját és stratégiáit. Az AWS-sel elérheti korszerűsítési céljait. Ha az AWS segítségével korszerűsít, csökkentheti a kiadásokat, valamint könnyebben hozzáférhet az adatokhoz, hogy még több lehetőségben legyen része.

AWS migrálási megoldások

#megoldásaink

Migrálási megoldásaink a teljes áttérés során az emberekre, a folyamatokra, a technológiára és a pénzügyi megfontolásokra összpontosítanak,
hogy a projektek a kívánt üzleti eredményeket hozzák.

Rólunk mondták

#vélemények

"A Hallenbeck IT Services Kft-vel több éve dolgozunk együtt, nagyon elégedettek vagyunk. Megbízhatóan és pontosan végzik a munkájukat. Megkeresésünkre a lehető leghamarabb reagálnak és a leghatékonyabb megoldást keresik meg az adott problémára."
Rácz Attila
Fiat - Alfa Romeo KELET-PEST
"Több, mint tíz éve a HLB a rendszergazdám. Végtelenül hálás vagyok a türelmükért és a szakértelmükért, én ugyanis teljesen analfabéta vagyok az IT területén. Tudom, hogy nagy cégek teljes hálózatát tartják karban, de velem ugyanolyan gondossággal foglalkoznak, holott én csak sima, egyszerű kisfelhasználó vagyok. Hogy értem én ezt? Ha gondom van, akkor nem IT-bűvszavakat mondanak, hanem hogy „nyomja meg balról a harmadik gombot” . Úgy tudnak velem beszélni, hogy megértem. És ez nagy ritkaság az informatikusok között. Köszönöm a sok-sok évet!"
Görög Ibolya
Protokoll szakértő

Akik már minket választottak

#referenciák

Kérjen gyors visszahívást szakértőinktől!

#kapcsolat

Telefonszám: +36 70 774 4188
Email: iroda[kukac]hlb.hu

Gyakori kérdések az AWS-el kapcsolatban

Igen, a biztonság és az adatvédelem az AWS-platform szerves részét képezi. Az Amazon elkötelezett a legnagyobb szintű megbízhatóság, átláthatóság, szabványoknak való megfelelés és szabályzatok betartása iránt, és a felhőszolgáltatók közül a legtöbb megfelelőségi ajánlattal rendelkezik.

Az informatikai partnerek az AWS használatával helyezik üzembe, kezelik és támogatják az ügyfelek meglévő megoldásait, és az AWS-el kínálnak használatra kész egyéni megoldásokat. Kérdezze meg szakértőinket, hogyan használhatja ki az Ön szervezete is az AWS előnyeit az Ön saját üzleti igényeinek megfelelően.

Több mint egy millió aktív ügyféllel világszerte, az AWS segít a vállalatoknak áttérni a felhőbe és kihasználni a vele járó lehetőségeket. Többek között olyan nagyvállalatok választották az AWS-t, mint a Ferrari, a Formula-1, az Intuit, a Moderna, a NASA, az NHL, az Orangetheory Fitness, a PBS, a Redfin és a Snapchat, hogy agilisabbak legyenek, csökkentsék a kiadásokat és növeljék az innovációt.

Nem. Az AWS támogatja a nyílt forráskódú technológiákat, így az Ön által választott eszközöket és technológiákat használhatja. Gyakorlatilag bármilyen alkalmazást futtathat, saját adatforrásával, operációs rendszerével és saját eszközén. Az AWS-el Ön hozza meg a döntéseket.

Nincsenek előzetes költségek, és csak azért kell fizetnie, amit használ. Az AWS minden felhőhasználati forgatókönyvhöz rugalmas vásárlási és díjszabási lehetőségeket kínál és hatékony eszközöket tesz elérhetővé, amelyekkel felügyelhetők a felhőköltések.

Igen. Hozzon létre egy ingyenes AWS-fiókot, mellyel kísérletezhet és megoldásokat hozhat létre a Felhőben. Hozzáférést kap ingyenes AWS-termékekhez és -szolgáltatásokhoz, valamint az első 30 napban felhasználható USD200 értékű kreditet is kap.

Az ingyenes kipróbáláshoz vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel!

Az AWS minden iparág számára biztosít megoldásokat a felhőalapú termékek és szolgáltatások bevált kombinációi révén. Az iparág speciális üzleti kihívásait már ma is megoldhatja, és a jövőre is felkészülhet az AWS-megoldások által végzett innovációval.